Zelf gekruide aardappeltjes in mum van tijd op tafel. Ook lekker als bijgerecht van bijvoorbeeld een Goulash.
25 minuten bereidingstijd
Hoofdgerecht / Bijgerecht
340 kcal per portie
Hoe maak ik Gekruide rode aardappeltjes met broccoli?
- 1 zak CêlaVíta Oma’s opbak aardappeltjes met rode schil, 700 g
- 2 el olijfolie
- 1 teen knoflook, geraspt
- 3 tl paprikapoeder
- 30 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Peper en zout, naar smaak
- 600 g broccoliroosjes
Bereiden
Stap 1: Verwarm de airfryer (of oven) voor op 200 ºC.
Meng de aardappelen in een ruime mengkom met de olijfolie, geraspte knoflook, paprikapoeder, geraspte Parmezaan en peper en zout naar smaak.
Bak de aardappelen in 20 minuten goudbruin in de airfryer, schud ze tussendoor een keer om.
Stap 2: Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water beetgaar in zo’n 3 minuten. Giet ze daarna af.
Serveer de rode aardappeltjes met de broccoli.